Blaženka Radojčin | Present Media Skip to main content

Blaženka Radojčin

Lead online marketing manager

Pre 7 godina završila master studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici, nakon čega odmah uplovljava u vode online marketinga, pre svega u cilju promocije sopstvenog malog biznisa. Nekoliko godina kasnije zapošljava se u Studio Present-u, kao marketing menadžer internih projekata - Totalbike, Topfish i Petbox, a znanje stečeno tokom godina vremenom počinje da nudi i klijentima.

Danas pomaže klijentima koji ulaze u online biznis, pre svega na polju ecommerca, u planiranju strategije kompletnog online nastupa. Pored toga, kao dugogodišnji sertifikovani Adwords profesionalac, uspešno kreira i vodi Adwords kamapnje i bavi se edukacijom kroz individualne ili grupne časove i/ili konsultacije. Uvek sa telefonom na uhu i/ili rukama na tastaturi i očiju uprtih u nekoliko malih i velikih ekrana, uglavnom ploveći kroz grafikone i statistike. Iako dan ne traje 48 sati, Blaži bi to svakako odgovaralo.

Pravi zaljubljenik u cpc i analitiku, kreativna i realna. Uvek je u pokretu na dva ili četiri točka, i velika je verovatnoća da upravo negde kasni.