Vinarija Zvonko Bogdan | Present Media Skip to main content

Vinarija Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan je jedna od najpoznatijih i najekskluzivnijih vinarija u regionu.

Pročitajte u nastavku koji su to bili izazovi, cilj, i pristup koji smo koristili.

  • + 50.000

    pratilaca od početka saradnje

  • 100.000

    prosečan mesečni doseg objava 

  • 30.000

    prosečan mesečni angažman na objavama

logo-usluge

Cilj

Saradnja je otpočela sa ciljem jačanja brenda Vinarije Zvonko Bogdan kao i jačanje pozicije na regionalnom tržištu. Kreiranje zajednice ljubitelja vina, razvoj svesti uopšte o vinu kao i pozicioniranje Srbije kao važnog faktora na vinskoj mapi sveta su glavni ciljevi vinarije na koje smo mi kroz saradnju trebali da utičemo. Sekundarni cilj bio je promocija same Vinarije kao turističkog objekta.

logo-usluge

Izazov

Glavni izazov je bio kako na pravi način predstaviti vrhunski kvalitet kojim Vinarija Zvonko Bogdan odiše u svakom smislu. Jedinstveno zdanje na Paliću, vino u koje je uloženo puno ljubavi, znanja, odricanja i koje sa ponosom nosi ime gospodina Zvonka.

logo-usluge

Pristup

Naš pristup se pre svega ogledao u razumevanju glavnih vrednosti Vinarije Zvonko Bogdan. Kreirali smo strategiju baziranu na istraživanju i razgovoru sa partnerima iz vinarije.

Bilo nam je jasno da sadržaj mora biti jedinstven a fotografije korištene u radu - vrhunskog kvaliteta, te da moramo izgraditi poseban stil koji ćemo kasnije pratiti i dalje razvijati.

logo-usluge

Rezultat

Nakon godinu dana saradnje kreirali smo najveću internet zajednicu ljubitelja vina koja trenutno broji preko 60 000 ljudi.

Rezultat