Marketing usluge | Present Media Skip to main content

Marketing usluge

Pre nego što se odlučite za neku od usluga ili neku od agencija, kada je u pitanju Internet marketing, trebalo bi da raspolažete sa relevantnim informacijama.

Dobro preispitajte trenutno stanje na tržištu, konkurenciju, Vaše mogućnosti kada je u pitanju budžet i vreme koje ste spremni da posvetite Vašem brendu i agenciji sa kojom sarađujete.

Da biste uspešno odabrali kanal, sproveli ideju u delo i realizovali plan, neophodno je da razumete da je veoma bitan i Vaš angažman u komunikaciji sa agencijom - nama. Jedino zajedno možemo kreirati strategiju i odabrati pravi put za Vaš biznis.

Obratite nam se, posedujemo znanje, neophodnu dozu kreativnosti i iskustva.

Photography

Kupac na internetu ne može da opipa proizvod koji kupuje, zato je na nama da se potrudimo da mu svaku njegovu karakteristiku približimo na najbolji mogući način. Na internetu definitivno važi pravilo da "slika prodaje" i zato dočarajte svoj proizvod kroz profesionalne fotografije vrhunskog kvaliteta.

PPC Marketing

Dođite do svojih kupaca na najefikasniji mogući način. Mi nismo tu da vam dovedemo veliki broj poseta u kratkom roku već da vam dovedemo kvalitetne posetioce za koje je najveća verovatnoća da će postati vaši kupci.

Social Media Ads

Da li koristite Facebook, Instagram, Twitter? I Vaši klijenti koriste ove društevene mreže. Ne znate kako da dođete do njih? Mi ćemo Vam pomoći.

Consulting

Odredili ste budžet, prepoznali svoju ciljnu grupu ali ne znate kako i kojim kanalima da im se obratite. Tu smo na svakom Vašem koraku, da vas posavetujemo, naučimo i da zajedno Vaš biznis plasiramo na najbolji mogući način.

Education

Bilo da sami želite da steknete adekvatno znanje i veštine kako biste uspešno plasirali svoj biznis na internetu, ili želite da svoj marketing tim pretvorite u online marketing stručnjake, tu smo za Vas. Pružamo uslugu individualnih časova ili kurseva za manje grupe u različitim oblastima internet marketinga.

Strategy Creation

Jedni Vam kažu da je reklamiranje na Facebook-u super, drugi da je Adwords apsolutno neophodan. Po nekima najbitnija je promocija brenda a drugi kažu da je naglasak na broju konverzija. Mi smo tu da Vam pomognemo da nađete dobitnu kombinaciju za sebe i da Vaš put ka uspehu izgradimo zajedničkim planiranjem i kreiranjem strategije.

Retargeting

Posetilac je došao na Vaš sajt, zadržao se na nekom proizvodu duže vreme ili se više puta vraćao? Možda ga je čak i stavio u korpu a zatim mu je nešto odvuklo pažnju ili je želeo da razmisli još jednom. Pomozimo mu da se odluči do kraja. Da li ste primetili da vas na internetu “jure” oglasi baš onih proizvoda i usluga za koje ste pokazali interesovanje? Za to je zaslužan retargeting.

Community Marketing

Fokusirajte se na potrebe Vaših klijenata. Nastupite u zajednicama gde se nalaze vaši kupci, pokrenite i održavajte komunikaciju. Brinite o kupcima, budite tamo gde su oni.  

Multi Channel Campaigns

Ostvarite interakciju sa kupcima na različitim platformama. Svaki kanal poseduje potencijal, bitno je znati odabrati prave kanale.

Content Marketing

Razvojem online prodaje razvija se i svest kupaca a time rastu i njihovi zahtevi. Više nije dovoljno da vide baner, a klasični oglasi daju sve manji efekat. Prenesite kupcu stvarno, realno iskustvo o proizvodu, predočite mu njegove prednosti ali i mane, dajte mu koristan savet, pustite i druge da pišu o Vama i kupci će u Vašem proizvodu prepoznati kvalitet.

Mobile Advertising

Koliko vremena provodite na Vašim smartphone uređajima? U današnje vreme sve više smo u pokretu a sve manje vremena imamo. Ne čekajte da Vaši kupci sednu za računar. Iskoristite mobile advertising i dođite do kupca ma gde se on nalazio.

Newsletter

Čuli ste ali ne znate kako? Ovo je najbolji način da kreirate lojalne kupce, ponudite im specijalne akcije, posebne pogodnosti ili ih informišite o novostima i događanjima.